BÅTFISKE: Har du lyst til å få en storlaks i mai måned? Da kan du ta med fiskestanga og reise til elva Bjøra nord i Trøndelag. Laksefisket i Bjøra åpner 15. mai, og varer til 15. august. Bjøra er en av de største sideelvene til Namsen. Elva er forholdsvis stilleflytende. Det som kjennetegner denne elva er at den har en storvokst laksestamme som går tidlig på våren opp i strømmene. Den største laksen som er tatt i Bjøra er på 31 kilo.
BÅTFISKE: Har du lyst til å få en storlaks i mai måned? Da kan du ta med fiskestanga og reise til elva Bjøra nord i Trøndelag. Laksefisket i Bjøra åpner 15. mai, og varer til 15. august. Bjøra er en av de største sideelvene til Namsen. Elva er forholdsvis stilleflytende. Det som kjennetegner denne elva er at den har en storvokst laksestamme som går tidlig på våren opp i strømmene. Den største laksen som er tatt i Bjøra er på 31 kilo.

Flaks med laksen

Det er flere faktorer som må klaffe samtidig dersom du skal få laks. Men det er tre hovedmomenter som må være på plass: Du må være på riktig sted, til riktig tid og med riktig redskap.

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Friluftsliv - nye saker på nett hver dag og 6 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Friluftsliv
Nett og papir
3 mnd

49,- 199,-

KJØP

Friluftsliv
Nett og papir
12 mnd

VELKOMSTGAVE

599,-

KJØP

Friluftsliv
Nett
1 mnd

1,- 49,-

KJØP

Friluftsliv
Nett
12 mnd

499,-

KJØP

Powered by Labrador CMS