Om oss - friluftsliv

Om Friluftsliv

Friluftsliv er magasinet for natur og opplevelser. Vi kommer ut med seks utgaver i året, med daglige nyheter på friluftsliv.no og et nyhetsbrev hver uke.

Friluftsliv er et av Norges mest varierte og allsidige magasiner for alle som liker å være utendørs. Friluftsliv er like mye et familieblad med barna på tur, som jenter og gutter som drar på ekspedisjoner. Vi gir tips, informasjon og ikke minst inspirasjon til å være ute i naturen til alle årstider.

Friluftsliv er et jordnært og lite jålete blad om å være på tur – enten det er på dagstur eller langtur – og uansett om man er på kysten, i skogen eller på fjellet. Hoveddelen av stoffet i magasinet er fra norsk natur og på et nivå de fleste kan kjenne seg igjen i. Noen saker om tøffe langturer er det likevel plass til. Litt skal man jo ha å strekke seg etter!

Friluftsliv lages av erfarne turfolk med allsidig friluftsliverfaring. Vi skriver hovedsakelig om tre ting: Turområder i Norge, friluftslivsaktiviteter og testing av turutstyr. I tillegg lager vi faktasaker om norsk natur (flora og fauna), gir tips om turteknikk og nyheter innen friluftsliv. Vi legger stor vekt på å presentere flotte bilder av norsk natur og turfolk i aktivitet.

Magasinet Friluftsliv kommer ut seks ganger i året; to vinterutgaver, to sommerutgaver og ett om våren og høsten.

Alle artiklene i papirutgaven kan i abonnenter i ettertid også lese på friluftsliv.no.

Powered by Labrador CMS