Nå er granskuddene på sitt beste og kan spises.

Granskuddpesto: Lag din egen pesto med smak av norsk natur

 Granskuddpesto brukes som vanlig pesto, for eksempel i pastaretter og til pizza.

Publisert Sist oppdatert

Høster du granskuddene før de har kommet for langt, kan du bruke de i mange slags retter.  Så lenge skuddene er lysegrønne er de bløte og fine og kan de spises uten tilberedning. Det er forskjell på smaken til de ulike gransortene. Skuddene til den norske grana er absolutt å foretrekke ved bruk i matlaging. 

For å lese denne saken må du være abonnent

Friluftsliv
nett og papir
3 mnd

99,- 210,-

KJØP

Friluftsliv
nett og papir
12 mnd

Med velkomstgave!

630,-

KJØP

Friluftsliv
nett
1 mnd

1,- 55,-

KJØP

Friluftsliv
nett
12 mnd

525,-

KJØP

Powered by Labrador CMS