Nå er granskuddene på sitt beste og kan spises.
iStock/Madeleine_Steinbach
Granskuddpesto: Lag din egen pesto med smak av norsk natur
Granskuddpesto brukes som vanlig pesto, for eksempel i pastaretter og til pizza.
Høster du granskuddene før de har kommet for langt, kan du bruke de i mange slags retter. Så lenge skuddene er lysegrønne er de bløte og fine og kan de spises uten tilberedning. Det er forskjell på smaken til de ulike gransortene. Skuddene til den norske grana er absolutt å foretrekke ved bruk i matlaging.
Friluftsliv
nett og papir
3 mnd
99,- 210,-
KJØP
Friluftsliv
nett og papir
12 mnd
Med velkomstgave!
630,-
KJØP
Friluftsliv
nett
1 mnd
1,- 55,-
KJØP
Friluftsliv
nett
12 mnd
525,-
KJØP