Personvernerklæring

Personvern

Denne personvernerklæringen informerer om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger når du benytter våre tjenester og om dine rettigheter.

Personopplysninger som innhentes og behandles

Vi innhenter personopplysninger for å tilby og forbedre vår tjeneste til deg. Ved bruke av våre tjenester kan vi be om personopplysninger for å ta kontakt eller identifisere deg. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer, e-post adresse og bruksdata. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger og ikke oppgi personopplysningene, er/kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til tjenesten.

Formålet med behandling av personopplysninger

  • For å ta kontakt og tilby våre tjenester

  • For å gi tilgang til våre tjenester

  • For å sende relevant informasjon

  • For å gi kundeservice og støtte

Lagringstid

Dine personopplysninger blir lagret så lenge du er abonnent hos oss, og i minst tre år etter at tjenestene og kundeforholdet er avsluttet. Personopplysninger knyttet til fakturaer og betaling beholdes i minst fem år, slik det er påkrevd i henhold til norsk regnskapslovgivning. Utenfor kundeforhold slettes personopplysninger etter at databehandlingen er avsluttet.

Rettigheter

I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende oss en e-post (redaksjonen@friluftsliv.no).

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. 

Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet. 

Kontaktinformasjon

redaksjonen@friluftsliv.no

Friluftsliv Multimedia AS, Klemmetsvei 110, 7227 Gimse