Hvordan logge inn?

Som abonnent på magasinet Friluftsliv har du fri tilgang til nettsidene våre. Her har du tilgang til alle artikler fra og med utgave nr. 1, 2018.

Hvordan logger jeg meg inn? Gå inn på www.friluftsliv.no, klikk på, for eksempel nyeste utgave, en artikkel, og du får opp et valg om at du er abonnent på magasinet. En del av informasjonen som du logger inn med første gang, finnes i adressen din som er printet bak på papirutgaven av magasinet. Der finner du abonnementsnummeret ditt (som er printet over navnet), og postnummeret som må brukes ved førstegangsinnlogging. Fyll inn informasjonen og logg inn!

Ikke abonnent? Fortvil Ikke, du kan enkelt abonnere på magasinet Friluftsliv. Klikk deg inn på en artikkel. Du vil da få opp valget om å bli abonnent. Betal med kort eller VIPPS etter at du har fylt inn abonnentinformasjonen. Abonnerer du på et år/6 nummer eller mer, vil du også motta en lue i 100 % merinoull fra ACLIMA til en verdi av 399,- med første nummer av magasinet. Digitalt abonnement er også mulig.

www.friluftsliv.no har uante søkemuligheter i alle artikler. Du kan søke på steder, navn, aktiviteter som for eksempel sykling. Søk i vei – og bli inspirert! Søkefunksjonen finner du oppe til høyre på menylinjen.

Planlegger du en tur til for eksempel Synnfjell, søk på Synnfjell, og du vil få opp skjermbildet under. Klikk deg videre inn de enkelte artiklene du ønsker å lese. (Søkefunksjonen kan brukes uten å være abonnent eller innlogget.)

Test, prøv – og bli overbevist!

God tur!