TIL TOPPS 2023

I perioden 14. mai til 15. oktober har du muligheten til å bli bedre kjent i Trondheims markaområder. Trondhjems Skiklub og Trondhjems Turistforening samarbeider om Til Topps.

På toppen av Storheia i Bymarka i Trondheim.

Foto: Bjørn A. Esaissen

De presenterer 10 turmål, som merkes med en plakat og et kodeord. Kodeordene samles opp og sendes inn ved sesongslutt. Da kan du også kjøpe pins og Kjentmannsmerke.

Mange har funnet nye flotte turmål, og det har blitt veldig populært blant barnefamilier. Til Topps er en spennende aktivitet for barna.

PREMIERING
Ved sesongslutt er det trekning blant alle som har sendt inn kupongene pr. post eller sendt oss kodeordene på e-post. Alle som har sjekket inn med appen «DNT SjekkUT» eller «UT» slipper å sende inn sine registreringer. Bli med og registrer dine toppturer og delta på konkurransen om flotte premier.

Last ned «UT»-appen gratis i AppStore eller Google Play og da få registrert alle sine “Til Topps” besøk i den.

MERKER
Kjentmannsmerker kan kjøpes av alle som registrer minimum fire topper hvert år. Disse fås kjøpt ved henvendelse til TSK på Skistua eller hos Turistforeningen i Sandgata 30. Kjentmannsmerke finnes i flere utgaver, ut fra hvor mange ganger du har deltatt (1, 2, 3, 5 og 10 ganger). Det er du selv som holder rede på antallet. Pins og merker koster kr.40,- pr. stk.

HEFTET
Heftet vil i år kun være tilgjengelig digitalt. Det er mulig å skrive det ut om du foretrekker det.

MER INFO PÅ NETT:
skiklubben.no
ut.no