NY STYRELEDER I FL

FL er glad for å kunngjøre at Tom Tvedt, 55 år gammel fra Randaberg, ble valgt som ny styreleder for Friluftsrådenes Landsforbund (FL).

- Alle skal med fordi friluftslivet er en arena for alle, der kan du treffe kjæresten din, der kan du treffe vennen din og der kan du få venner for livet, sier nyvalgt styreleder i
Friluftsrådenes Landsforbund Tom Tvedt.

Tekst og foto: Friluftsrådenes Landsforbund (FL)

Friluftsrådenes Landsforbund (FL) avholdt sitt årsmøte i juni, der delegater fra hele landet samlet seg for å diskutere og beslutte viktige saker for organisasjonen. Et av høydepunktene på møtet var valget av nytt styre og ny styreleder.

Tom har bla vært ordfører i Randaberg og fylkesordfører i Rogaland. Dette valget markerer en viktig milepæl for organisasjonen, da friluftsrådene og landsforbundet fortsetter å styrke sin rolle og betydning i samfunnet. Spesielt etter nedstengningen av Norge under pandemien har interessen for å utforske og nyte friluftslivet nært og enkelt økt betydelig.

Friluftsrådene er viktige
Friluftsrådene påtar seg hvert år viktige oppgaver i samfunnet, som inkluderer aktiviteter, tilrettelegginger, områdeforvaltning, stimerking, bekjempelse av forsøpling og introduksjon av friluftsliv til barn, unge og innvandrere.
Per i dag har Friluftsrådenes Landsforbund 28 medlemsfriluftsråd, som igjen representerer 241 medlemskommuner over hele Norge. Årsmøtet ble gjennomført med gode diskusjoner og ble stødig ledet av Hege Lægreid Røssland.

Takker for tilliten
Tom Tvedt, FLs nyvalgte styreleder, takket for tilliten som er vist ham. Han har en spesiell interesse for et friluftsliv som er tilgjengelig for alle, og mener at alle bør ha muligheten til å nyte naturen. Å få nyte naturen sammen med andre kan legge grunnlag for livslange vennskap. Tvedt er for tiden leder for Norsk Forbund for utviklingshemmede og har de siste 30 årene jobbet med tilrettelegging for ulike grupper i samfunnet.