HYTTEBESTILLING

DNT med ny bestillingsløsning: Med den helt nye nettsiden kan brukerne se hvilke hytter som er ledige, utforske hytter i kart og finne all informasjonen de trenger.

Bestillingstjenesten har adresse: hyttebestilling.dnt.no

Foto: Cure

Den nye løsningen gir DNTs tradisjonsrike hyttetilbud et løft, og denne funksjonen minner om booking-sider som reisende er vant til fra internasjonale aktører. Ved lanseringen den 10. januar ligger 460 av DNT sine ca. 550 hytter inne i bestillingstjenesten.

– Med den helt nye nettsiden kan brukerne se hvilke hytter som er ledige, utforske hytter i kart og finne all informasjonen de trenger. Vi lanserer den nye bestillingsløsningen i god tid før vintersesongen fordi vi vet at mange nå skal planlegge hytteturer i vinterferien, helger og påsken, forteller Dag Terje Klarp Solvang, generalsekretær i Den Norske Turistforening (DNT).