TIL FOTS FRA OSLO TIL NORDKAPP

Ingrid og Ole tok med seg Mons på fire år og hunden Ito, og gikk ut av Oslo. De fortsatte å gå nordover til det ikke var mer Norge igjen.

I den nye boka «TYRITROLL – Til fots fra Oslo til Nordkapp» kan du lese om den lille familien som var på tur i 10 måneder fra februar til november. Fra snø og ski på Østlandet til sykkel i Trøndelag, SUP-brett på Helgelandskysten og fottur videre nordover. Verden ser annerledes ut på en lang tur. Hverdagslige bekymringer som de fleste har, blir små. Enkelte andre blir store. Som for eksempel når teltet blåser bort på vinterfjellet.
Da Ingrid og Ole oppdaget at eventyrklumpen i magen hadde sluttet å gløde, pakket de ryggsekken. De tok med seg Mons på fire år og hunden Ito, og gikk ut av Oslo. Inn i naturen. De fortsatte å gå nordover, helt til det ikke var mer Norge igjen. På veien oppdaget de mye rart. Naturen. Hverandre. Og seg selv.

Boka koster kr 349,-.
Les mer på: blueoceanmedia.no