NY NETTBUTIKK

Trondhjems Skiklub (TSK) presenterer en splitter ny nettbutikk der du kan kjøpe turklær fra Swix.

Som medlem av TSK får du nå tilbud om Skiklubbens Swix anorakk med Skiklubbens merke på arma. Klubbtøyet vil være tilgjengelig i nettbutikken som lanseres i månedsskiftet oktober/november. I tillegg til anorakk kan du kjøpe Swix luer og votter, og da selvfølgelig til sterkt reduserte priser for medlemmer.

Les mer om den nye nettbutikken på: skiklubben.no

Som medlem i Skiklubben får du ett års abonnement på magasinet Friluftsliv.

LITT HISTORIKK:

Trondhjems Skiklub ble stiftet i 1884 og har en lang historie i marka, som tilrettelegger og idrettslag.
Skistua har vært Trondhjems Skiklub sitt tilholdssted siden 1896. Da ble den første Skistua bygget der den fortsatt står i dag. Etter flere branner sto Skistua ferdig i 1952 i den bygning vi har i dag, og rehabilitert siste gang i 2007 i samarbeid med Trondheim Kommune. Området rundt Skistua har alltid rommet mye aktivitet. Her var Trondheims hoppbakker samlet, Trondheims alpinbakker samt Skileik og et bredt løypenett.