Verdens fineste kyststrekning

Kysten fra Bergen til Kirkenes byr på mektige naturinntrykk, kjente steder og bortgjemte perler. Bli med på en guidet tur gjennom 2000 kilometer med fantastiske opplevelser!

Det finnes et uendelig antall gode grunner til å stoppe opp underveis på denne verdensberømte kyststrekningen. Denne boka gir deg alt du trenger å vite for å få maks ut av norgesferien, enten du reiser alene eller med hele familien.

Opplev kjente og mindre kjente steder: Byer, fiskevær, nasjonalparker, familieopplevelser, endeløse strender, steder fra historien, levende kystsamfunn og spennende museer. Underveis i boka får vi vite mer om fenomener, hendelser og lokale emner som nordlys, isbreer, midnattssol og mørketid, vær og uvær, lykter og fyr, skipsforlis og bybranner, lofotfisket, tørrfisk, handelssteder og væreiere, krigshistorie, dyre- og planteliv og mye mer. 

Forfatter Espen A. Jacobsen (f. 1957) er utdannet marineoffiser med ulike stillinger på sjø og land i Sjøforsvaret. Han har bidratt til flere reisebøker både som forfatter og fotograf. Jacobsen er fra Oslo og bor nå i Bergen.

Boka koster kr 349,-. Mer info: www.vigmostadbjorke.no