25-årsjubileum

Magasinet Friluftsliv er inne i 25. årgang. I den anledning gir vi ut et ekstra stort sommernummer nå i juni.

Jubileumsutgaven av magasinet Friluftsliv får du rett i postkassa di, vel og merke om du er abonnent. Utgaven er smekkfull med gode turtips i Norge. Det blir sommerferie i Norge også i år, og vi har satt fokus på et meget aktivt friluftsliv i Nord-Norge. Hovedtema i jubileumsutgaven er: «Friluftsliv i Nord-Norge.»

Naturen i Nord-Norge preges av hvite strender, blågrønn/turkis sjø, idylliske holmer og skjær, spisse fjell som stuper rett i havet, fossefall og elver, gressletter og vakre villblomster. Aktivitetene vi skriver om er mange: Fotturer og toppturer, sykkelturer, padling, fisking, teltliv, bålkos, bading, soling og mye annet.

Her er noen stikkord om noen av områdene du kan bli bedre kjent med i magasinet Friluftsliv:

HELGELANDSKYSTEN: Opplev midnattssol, fjellrekken «Syv Søstre», mange øyer og holmer, grønn-turkis sjø, masse fisk i havet, rikt fugleliv. Aktiviteter på øya: Sykkeltur, fottur/topptur, kajakkpadling, sjøfiske fra kajakk, teltleir, øyhopping. 

ALTA: Fottur inn til den enorme elva Alta og Alta Canyon. Fin, enkel og flott familievennlig tur på Finnmarksvidda. Kryssing av elver og bekker. Store svermer av mygg.

LOFOTEN: Varierte turer i sommeridyll. Kajakkpadling, sykkeltur, fottur/topptur, sjøfiske, telt og gapahuk-overnatting, midnattssol og flott natur. Gode sommerdager i Lofoten. Men vi har også andre reportasjer enn kun fra Nord-Norge.

VESTFOLD: Å gå fottur fra Larvik til Horten virker kanskje merkelig. I Vestfold bruker de fleste bil eller båt. Men følger man Tunsbergleden/Pilegrimsleden får man en fantastisk tur gjennom vakre skoger og frodige landbruksområder. Underveis passerer man middelalderbygninger og vikinggraver.

SPJÆRØY I HVALERSKJÆRGÅRDEN: Sommeridyll og fottur med telt i Hvaler i Oslofjorden, Østfold. Svaberg og sjø.

SOMMERTURER I SYNNFJELL: Del 3 av 4 i en serie om dette området. Vinter, vår, sommer og høst. Denne gang: Sommerturer, fotturer/toppturer, sykling, padling, telting i Synnfjell.

Sjekk gjerne våre tilbud på abonnement her på: www.friluftsliv.no