Vidunderlige vinteropplevelser

Reiselivsjournalisten Torild Moland har hatt stor suksess med sine bøker om fantastiske opplevelser og unike overnattinger i Norge. Nå følger hun opp med en vidunderlig vinteropplevelsesbok for hele landet!

Tekst og foto: www.vigmostadbjorke.no

Selv om de færreste av oss er født med ski på beina, har vi lett for å havne i langrennssporet eller utforløypa når vi vil ut i naturen om vinteren. Men den kalde årstiden er også en fin anledning til å prøve alternative aktiviteter: Padleturer blant fjordens isflak, hundekjøring over endeløse vidder, stormtitting på Vestlandet, full rulle med fatbike gjennom snøen, eventyrlig kanefart inn i trollskogen, og ikke minst kveldsshow med nordlys som underholdning.

Samtidig er vinteren som skapt for velvære og det gode liv. Ingenting smaker bedre enn peiskos, flytende badstuer og himmelske måltider etter spreke opplevelser i snø og kulde – enten spaopphold ved et hyggelig høyfjellshotell eller rolige dager i et fiskevær med gourmetmat.

Om du ser etter noe mer enn klassisk skiferie, har du altså mye godt i vente også om vinteren. I denne boka får du gode tips til smakfulle overnattingssteder, herlige aktiviteter og behagelige opplevelser fra nord til sør. Vinteren er helt konge også for den som trives best uten ski på beina!

Torild Moland (født 1969) er journalist, forfatter og God Morgen Norges reiselivsekspert. Torild Moland er fra Rjukan og bor nå i Oslo. 

121 unike opplevelser i vinter-Norge, ib., kr 399,-, lanseres fredag 22. oktober.

Mer info: www.vigmostadbjorke.no