Friluft

Høst i skogen

«Høst i skogen» er en serie bilder fra ulike steder på Østlandet hvor dyr og fugler gjør de siste forberedelser før vinteren kommer for fullt.

Tekst og foto:
Bjørnar Valstad
Bilde

GREVLING: Lille grevling i speilet der, si meg hvem som er vakrest i skogen her... Å sitte å lure på grevlingen, kan være en tålmodighetsprøve. Lykken var derfor stor da denne jenta dukket opp og poserte foran det lille tjernet. Grevlingen går ikke i dvale som pinnsvinet om vinteren, men den er svært lite aktiv. Så dette var nok kanskje siste mulighet for å se grevlingen i år?

Bjørnar Valstad

Fakta om fotograf og tekstforfatter

  • Født 27.04.1967

  • Gift med Hanne Staff.

  • To barn Fanny (2006) og Kaja (2009).

  • Friluftsentusiast og amatørfotograf med sansen for fjell og det enkle friluftsliv sommer som vinter. Født og oppvokst på Stjørdal i Trøndelag. Store deler av barndommen tilbrakt i et tomanns fjelltelt sammen med to friluftsglade foreldre, storebror og en hund.

  • Nå bosatt i Nittedal og arbeider som daglig leder for WorldSkills Norway.

Nettside: www.valstadphotography.no

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.