Utstyr

Her får du våre tips og råd om turutstyr

Tekst og foto: Pressemelding Fra
Evil Eye

Ny sportsbrille

Brillen er designet og produsert i Østerrike, og oppfyller alle kravene en idrettsutøver har under sport. Som resten av evil eye-kolleksjonen er også denne sportsbrillen, elate.ng, tilgjengelig med styrkeglass.

Utendørssport krever rett utstyr, framfor alt når fjell er involvert. Her kan været endre seg fra ett minutt til det neste – fra solskinn til regn, storm og tåke. Så en funksjonell sportsbrille bør være en del av standardutstyret! Individuell justeringsmuligheter, solid ramme, og avansert LST® filterteknologi gjør at elate. ng er den perfekte følgesvenn i fjellet.

Paraglider Paul Guschlbauer, en evil eye-atlet, har testet elate.ng, og forteller: ”uansett om jeg går oppover eller glir nedover fjellet, har brillen en optimal passform, samtidig som den ser bra ut.”

Nøye gjennomtenkte justeringsmuligheter som tretrinns justeringen på stangen og en nesepute med to justeringer sørger for at brillen sitter stødig. Brillen er produsert i det lette og slitesterke PPX materialet, og størrelsen på glassene dekker øynene fullstendig og gir bredest mulig synsfelt og en krystall klar opplevelse på toppen av fjellet.

Den nye innovative linsebeskyttelsen laget av myk- og støtdempende silikon beskytter ikke bare linsene, men tilfører også et trendy og sporty design.

evil eye LST® filterteknologi sikrer perfekt syn og 100 % beskyttelse mot UVA, UVB og UVC stråling. Teknologien balanserer ut ekstreme lys endringer og filtrerer farlige lysbølger opp til 400 nanomter (UV400). På denne måten motvirker sportsbrillen tretthet i øynene og øker konsentrasjonsevnen.

elate.ng er tilgjengelig i seks forskjellige farger, og to forskjellige størrelser, small og large.

Pris: Fra 2.395,-
Mer info: evileye.com

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.