Friluft

Friluftslivs fotogalleri
Høst i fjellet

Det går mot vinter i fjellet, og dette er kanskje den flotteste tiden å være naturfotograf. Dramatiske skyer, hvitkledde fjell og sprakende høstfarger gir magiske opplevelser. Bli med på en høstvandring fra de øverste furuskogene i Rondane og over til Dovrefjell. En flott tur med spektakulær natur.

Tekst og foto:
Bjørnar Valstad

DØRÅLEN I RONDANE: Smedene har fått sitt første snødryss, og vinteren har meldt sin ankomst. Det er et godt øyeblikk å få fanget kontrasten mellom den grå vegetasjonen i Dørålen og en dramatisk gul himmel over Smedene.

Bjørnar Valstad

Fakta om fotograf og tekstforfatter

  • Født 27.04.1967

  • Gift med Hanne Staff.

  • To barn Fanny (2006) og Kaja (2009).

  • Friluftsentusiast og amatørfotograf med sansen for fjell og det enkle friluftsliv sommer som vinter. Født og oppvokst på Stjørdal i Trøndelag. Store deler av barndommen tilbrakt i et tomanns fjelltelt sammen med to friluftsglade foreldre, storebror og en hund.

  • Nå bosatt i Nittedal og arbeider som daglig leder for WorldSkills Norway.

Nettside: www.valstadphotography.no

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.