Utstyr

Her får du våre tips og råd om turutstyr

Spesielle teltplugger

Tekst:
Redaksjonen i Friluftsliv
Foto:
Teragon Gir

Teragon Gear er en nystartet bedrift som nettopp har lansert sitt første produkt, en teltplugg i 3D printet titan. Produktet er laget for ultralett-tur segmentet og har en unik kombinasjon av lav vekt, styrke og friksjon mot bakken.

Pioneer 1 er virkelig en revolusjonerende teltinnsats. Turgåere må vanligvis gjøre en avveining mellom vekt og seighet. Pioneer 1 teltpinnen fjerner denne balansegangen, og leverer ekstrem ytelse knyttet til vekt, styrke og holdekraft.

Vi tok en prat med Kaare Gunnar Nybø, som er daglig leder i det nystartede firmaet.

– Vi startet firmaet i desember 2022. Nå i august lanserte vi vårt nye nettsted. Vi har ikke stor tro på at dette blir en salgssuksess i Norge, prisen er nok for høy for det, så vi satser på det internasjonale markedet. Og da først og fremst USA. Sør-Korea er også et stort potensielt marked.

Det koster kr 249,- for én plugg. Den er hul inni, med en indre struktur for å oppnå styrke. Du kan få produsert dine egne, personlige plugger med navn, telefonnummer og annet på.

Vekt: 5,1 gram (uten trekkløkke)
Lengde: 150 mm
Pris: 249,- for én plugg
Mer info: teragon-gear.com

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.