Pensum
Fra friluftsrådene

Strandrydding – sosialt friluftsliv

Anna Kobbeltvedt

Fjordane Friluftsråd

“Friluftsliv og strandrydding som sosial arena” er eit prosjekt der Fjordane Friluftsråd kombinerar to av sine hovudarbeidsområder; friluftsliv og strandrydding. Det tverrfaglege prosjektet går ut på å invitere til strandrydding i kombinasjon med anna aktivitet og friluftsliv. Ved å opent invitere alle, i tillegg til å målretta invitere med personar som treng eit meir tilrettelagt tilbod. Med dette håpar vi å skape ein inkluderande møteplass, og samtidig bidra til ein reinare natur. Arrangementa vil foregå på våren og hausten. På våren vil vi gjennomføre ryddinga når snøen har smelta og før hekketida og ferdselsforbudet trer i kraft 15. april. Aktivitetane vil skje i kommunane Askvoll, Bremanger, Kinn, Solund, Stad og Stryn.

Strandrydding.

Foto: Anna Kobbeltvedt

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.