Pensum

Nyttig kunnskap for aktive friluftsfolk

Forhekset av Nord-Norge!

Tekst og foto:
Vigmostad & Bjørke

Herlige steder, sterke opplevelser, slående skjønnhet, nydelige måltider og unike overnattinger nord for Polarsirkelen. Bli med bestselgende forfatter og reiselivsekspert Torild Moland på eventyr og la deg forhekse av fantastiske Nord-Norge!

Nord-Norge strekker seg fra vakre Helgeland i sør til Nordkapp i nord, men også mot øst og vest, til fjells og ut i storhavet. Landsdelen er et eldorado for naturentusiaster med sine hvite strender, dype fjorder og bratte øyer. Men også endeløse vidder, fargerike lokalsamfunn, og luksuriøs overnatting. Sjømaten er i verdensklasse, og her kan du trekke opp drømmefangsten selv.

Forfatter og redaktør Torild Moland har sammen med Runar Larsen og Mari Bareksten i magasinet Vagabond Reiselyst i mange år reist land og strand rundt på jakt etter gode historier og bortgjemte perler, spennende opplevelser og gode smaker. I denne inspirerende boka – full av slående vakre bilder – har de samlet sine favoritter fra Nord-Norge.

Fra forordet: «Det er fjord og fjell i stereo, midnattssolas glødende lampe, nordlysets fargerike himmeldans. Ruvende tinder og buldrende elver, historiske fiskevær og moderne arkitektur. Reinsdyr på vidda, gatekunst på naustene.»

Summen av Nordland, Troms og Finnmark er enkel: Rått og uslepen, autentisk og vakker.

Torild Moland (født 1969) er journalist, forfatter og kjent som God Morgen Norges reiselivsekspert. Moland er fra og bor i Oslo.

Boka koster kr 399,- og ble lansert 13. mars.

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.