Friluft
Dessert på bål
Er du glad i sjokolade og appelsin? Her får du et tips til en varm og meget velsmakende dessert.
Tekst og foto:
Bente Risan
Bjørn A. Esaissen

Kapp av toppen på appelsinen og grav ut det meste av appelsinkjøttet og tøm ut saften.

Fyll appelsinen litt over halvfull med brownie-røre.
I forrige utgave av Friluftsliv ga vi en oppfordring om å spise middag ute minst en gang i måneden i 2023. Om du velger å spise middagen inne kan du jo i hvert fall ta desserten ute.
Du må logge inn for å lese videre
Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.