Utstyr

Her får du våre tips og råd om turutstyr

Varmepose for barn

Tekst:
Birnadal AS
Foto:
Viktor Juel

Birnabag By Birnadal er en varmepose for barn 0-5 år. Den er vindtett, vannavvisende og fóret. Birnabag passer utenpå enhver bæremeis og bæresele, i sykkelvogn, vogn, pulk, telt, båt, slede, spark mm.

Birnabag ble opprinnelig laget for bæremeis, men med noen justeringer ble den en multifunksjonell varmepose.

Birnabag har fleksible og praktiske justeringer, strategiske åpninger for ventilering, adkomst til lommer på bæremeisen, til festene i sykkelvognen eller i vognen, og små lommer for remmer etter justering. Dette gir stor fleksibilitet med hensyn til barnets størrelse og type bruk.

Det at Birnabag også kunne brukes til bæresele var det kundene som fant ut. På henvendelser hadde Birnadal AS svart at den ble for stor. Men så dukket det opp fine bilder på sosiale media av Birnabag Nordic brukt utenpå bæreseler. Forleden fikk firmaet også bilder av Birnabag utenpå bilstol i slede til hundespannet. Da er det flerbruk!

Oppfinneren av Birnabag laget den første varmeposen for å beskytte sønnen sin mot vind og vær når han satt i bæremeisen. Hun er fra Bindal i Nordland, for svært lenge siden kalt Birnadal, «hunnbjørnenes dal». Kjærligheten til det vakre hjemstedet med fjord og fjell har resultert i at Birnadal er tatt med i navnet både på bedriften og på den patenterte varmeposen.

I 2016 ble Birnadal AS tildelt Outdoor Industry Gold Award for sin nyeste modell, Birnabag Nordic.

Mer info: birnabag.no

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.