Pensum
Fra friluftsrådene

Gleder seg til å komme i gang

Tekst og foto:
Anne Julie Berntsen

Rektor Britt Roland.

Straumsbukta og Vikran skole i Tromsø er en av de 92 grunnskolene som skal delta i prosjektet ”Læring i friluft for alle”. Med bidrag fra Ishavskysten Friluftsråd skal skolen i løpet av de neste tre årene prøve å tilrettelegge for mer praktisk undervisning med bruk av nærmiljøet som læringsarena. - Vi er veldig glad for at vi får bli med på dette prosjektet, sier rektor Britt Roland. Selv om vi i mange år hatt uteskole og vi ofte buker andre læringsarena enn klasserommet, så trenger vi alle påfyll av tips og ideer til varierte læringsaktiviteter. Ikke minst er det flott hjelp til å kunne gjøre dette mer planmessig slik at det kan bli en del av undervisningen i alle fag og på alle trinn. Begge skolebyggene våre ligger jo tett til naturen så mulighetene vi har til læring i friluft er enorme. Nå gleder vi oss til å komme i gang.
Dette skal bli gøy.

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.