Pensum
Go’biten

Pølser

På vinteren blir det ofte pølser til turmat, det er både enkelt og godt. Og på en iskald vinterdag tar jeg ikke av meg vottene mer enn helt nødvendig, så matlagning må gå ganske kjapt. Pølser kan tilberedes på mange måter, ikke bare pølser på pinne. Jeg foretrekker å bruke rå pølser som har mye større innhold av rent kjøtt og så kan man forme de til kjøttboller. Bruk de pølsene du liker best.

Tekst og foto:
Trude Witzell

Vinterfavoritt: Pølse i pesto

  • Pølse (jeg brukte rå pølse)

  • Løk

  • Tortilla lefse

  • Pesto

Kutt opp løk i tynne skiver og pølsene i små biter (om du har rå pølse kan du lage små kjøttboller av pølsene). Stek dette sammen i smør. Varm opp tortillaen i stekepanne før du smører på pesto og legger på løk og pølsebiter.



Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.