Friluft

Å spise ute

Det er ikke noe hokuspokus å spise middag ute.

Tekst og foto:
Bjørn A. Esaissen

JULESTEMNING: Grøt hører julen til. I dette tilfellet rømmegrøt med smørklatt, sukker og kanel. Spekemat og flatbrød. Bålkos i sjøkanten en vanlig hverdag i mørketiden skaper julestemning. Å samles rundt et bål er noe av det koseligste vi kan gjøre.

Det enkle, myke hverdagsfriluftslivet i nærmiljøet er viktig – spesielt nå i mørketiden med korte, stressende førjulsdager.

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.