Friluft
Å spise ute
Det er ikke noe hokuspokus å spise middag ute.
Tekst og foto:
Bjørn A. Esaissen

JULESTEMNING: Grøt hører julen til. I dette tilfellet rømmegrøt med smørklatt, sukker og kanel. Spekemat og flatbrød. Bålkos i sjøkanten en vanlig hverdag i mørketiden skaper julestemning. Å samles rundt et bål er noe av det koseligste vi kan gjøre.
Det enkle, myke hverdagsfriluftslivet i nærmiljøet er viktig – spesielt nå i mørketiden med korte, stressende førjulsdager.
Du må logge inn for å lese videre
Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.