Utstyr

Her får du våre tips og råd om turutstyr

Piggsko

Icebug er markedsledende på pigget grep, og deres ulike teknologier innen grep har gjort de til en ekspert man kan regne med. Vinterkolleksjonen består av klassiske bestselgere i ny drakt, lette løpesko og funksjonelle fritidssko som alle sørger for at du kommer deg stødig gjennom vintersesongen. Mer info på: icebug.no

Speed2 BUGrip er en av de mest brukte og solgte Icebug-skoene gjennom tidene, nå med oppdatert design. Dette er den perfekte skoen for de som ikke vil ta noen sjanser i krevende vintervær. Middels høyde gir god ankelstabilitet, mens isolasjonen gir komfort i lave temperaturer, og er perfekt for harde treningsturer uten å etterlate føttene for varme og svette. BUGrip-såle gir enestående grep og tillater utendørsaktiviteter uansett hvor glatt det er.

Farger: Black (str. 36-47) og Black/Petroleum (str. 36-47).
Pris: 1999,-

Arcus BUGrip kommer nå i to nye farger for sesongen. Dette er den perfekte skoen for de som ser etter ekstra demping, enten det er for lengre løpeturer, rolige restitusjonsturer eller når man løper med ryggsekk. BUGrip® yttersålen med sine 13 dynamiske pigger gir et pålitelig grep på alle typer vinterføre. For å øke komforten har Arcus en mellomsåle med rocker for å redusere presset mot forfoten og hælen. Mellomsålen har høyere tetthet i fronten for å gi mer respons i frasparket. Dette gir topp komfort på lengre løpeturer og allikevel god respons og en topp løpefølelse.

Farger: Nightsky/Mint (str. 36-42) og Nightsky/Orange (str. 36-47).
Pris: 1999,-

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.