Friluft

Vi gir deg turtips til spennende områder

Ny versjon av sykkelbok

Tekst og foto:
Øyvind Wold

Boka tar for seg de mest attraktive sykkelturene fra Hafjell og Øyerfjellet i nord, til Sjusjøen i sør, et område med over ti tusen hytter og en svært stor sykkelinteresse. Boka presenterer et bredt spekter av turer, alt fra korte og familievennlige grusturer, og halv-lange treningsrunder, opp til mer krevende terrengturer, med lengre innslag av herlig stisykling på snaufjellet. Mange av turene egner seg meget bra for el-sykkel.

Etter utsolgt førsteopplag, er nytt for den andre utgaven at hver tur har fått en QR-kode, der man kan scanne kart-rute og høydeprofil på turen inn på telefonen. Det er også kommet flere nye turer, og en rekke nye bilder. Hver tur har eget kart, faktaboks, en kort rutebeskrivelse.

Det er også kapitler om serveringssteder, aktuelle turmål, utstyrstips, sykkelskilting, kart, gode tur-utgangspunkter, sykkelutleie-steder, sykkelprofilers favoritt-turer, med mere.

Overskudd av boksalget går til Øyer Turskiløypers arbeid med skiløyper og stier i området.

  • Pris: 499.-

  • Antall sider: 132

  • Utgiver: Øyer Turskiløyper

  • Tekst/foto: Øyvind Wold

  • Kart: Bernt Bjørnsgård

  • Bokdesign: vakker-design.no

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.