Pensum

Nyttig kunnskap for aktive friluftsfolk

Sove ute, uten plagsomme insekter!

Sesongen for å sove ute er for lengst i gang! Slå opp teltet eller fest hengekøyen ved fjord og fjell – hør lyden av sildrende vann, våkne opp til speilblankt vann i nydelig fjellandskap. Bare nyte. Nyte utsikten, lytte til fuglene, senke skuldrene og ta innover seg den friske norske luften.

Det er drømmen, er det ikke?

Jo! For mange er det det. Derfor skapte Fjellulla – klær med integrert, luktfri insektbeskyttelse. Med Fjellulla kan du nyte naturen uten å irritere deg over myggen, være redd flåtten eller å få ødelagt kvelden på stranden av knott, klegg og andre insekter.

Faktisk reduserer klærne faren for flåttbitt med inntil 95,5 %. Klærne frastøter seg flått og insekter. Fjellulla-kolleksjonen er klær laget av blant annet merinoull – myke og slitesterke, som i tillegg holder deg god og varm. Det innerste laget består av bambus, som gjør klærne kløfrie og føles behagelig mot huden.

Ikke la frykten for flått og insekter stoppe deg fra drømmen. Ut og nyt naturen i sommer!

Du finner hele Fjellulla-kolleksjonen på www.antibug.com

Fjellulla-kolleksjonen er designet og utviklet i Trondheim av Camilla Bergmann.

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.