Friluft
Friluftslivs Fotogalleri

Sus av villmark

Et land fullt av bekker, små vann og steinblokker så langt du ser, kan du ønske mer?

Tekst og foto:
Bjørnar Valstad

LEIRBÅL: Du trenger ikke fyre opp en vernet furugadd i form av et «Monsenbål» for å skape god stemning. Vinterens etterlatenskaper av nedfallskvist, kan lett sankes og er nok til et lite men stemningsfullt leirbål.

Vår i Femundsmarka! Et par uker etter at isen har gått på Femunden, i det løvet springer ut, er etter min mening den beste tiden å oppsøke Femundsmarka. Lite mennesker, ingen mygg og til tider bra fiskebett. Bjørkene har fått det første grønnskjæret og snøen ligger bitvis ned i vannene.

Bjørnar Valstad

Fakta om fotograf og tekstforfatter

  • Født 27.04.1967

  • Gift med Hanne Staff.

  • To barn Fanny (2006) og Kaja (2009).

  • Friluftsentusiast og amatørfotograf med sansen for fjell og det enkle friluftsliv sommer som vinter. Født og oppvokst på Stjørdal i Trøndelag. Store deler av barndommen tilbrakt i et tomanns fjelltelt sammen med to friluftsglade foreldre, storebror og en hund.

  • Nå bosatt i Nittedal utenfor Oslo og arbeider som avdelingsleder ved elektroavdelingen på Kuben videregående skole i Oslo.

  • Nettside: www.valstadphotography.no

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.