Pensum

Nyttig kunnskap for aktive friluftsfolk

Vidunderlige vinteropplevelser

Tekst og foto: www.vigmostadbjorke.no

Reiselivsjournalisten Torild Moland har hatt stor suksess med sine bøker om fantastiske opplevelser og unike overnattinger i Norge. Nå følger hun opp med en vidunderlig vinteropplevelsesbok for hele landet!

Selv om de færreste av oss er født med ski på beina, har vi lett for å havne i langrennssporet eller utforløypa når vi vil ut i naturen om vinteren. Men den kalde årstiden er også en fin anledning til å prøve alternative aktiviteter og i denne boken finner du forslag til 121 forskjellige vinteropplevelser nord til sør. La deg inspirere av padleturer blant fjordens isflak, hundekjøring over endeløse vidder, stormtitting på Vestlandet, full rulle med fatbike gjennom snøen, eventyrlig kanefart inn i trollskogen, og ikke minst kveldsshow med nordlys som underholdning. Samtidig er vinteren som skapt for velvære og det gode liv med peiskos, flytende badstuer og himmelske måltider med lokalmat og historiefortelling, og i boken finner du også mange gode tips til smakfulle overnattingssteder. Om du ser etter noe mer enn klassisk skiferie, har du altså mye godt i vente også om vinteren.

Vinteren er helt konge også for den som trives best uten ski på beina!

Torild Moland (født 1969) er journalist, forfatter og God Morgen Norges reiselivsekspert. Torild Moland er fra Rjukan og bor nå i Oslo.

Pris på boka er 399,-.

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.