Utstyr

Ekstrem skijakke

Tekst og foto: Pressemelding fra Helly Hansen

For høst/vinter-sesongen kommer jakken i tre unike stiler for frikjørere: Elevation Infinity 2.0 jacket, til kvinner W Elevation Infinity Shell Jacket og til slutt ULLR Chugach Infinity Powder Suit.

Alle tre modellene er totalt vanntette/ pustende. Den lette og hydrofobiske LIFA INFINITY™ membranen gir brukeren en slitesterk og vannavvisende jakke med god ytelse, dessuten er jakkene laget helt uten bruk av kjemikalier. Med en evigvarende vannavvisende beskyttelse holder skikjøreren seg tørr og den trenger heller aldri kjemisk etterbehandles for å bevare de vanntette egenskapene. Jakkene er slitesterk og leverer en overlegen profesjonell ytelse.

Med tilbakemelding fra profesjonelle skiutøvere som blant annet Mattis Hargin, Emil Stegfeldt og Simon Hillis har Helly Hansens designteam gjort endringer basert på deres profesjonelle tilbakemeldinger. Frikjørere bruker ofte radio til å kommunisere med hverandre på fjellet, derfor har designteamet utviklet en egen åpning fra innerlommen til ytterlommen på brystet. På den måten kan brukeren enkelt koble radioen fra innerlommen og strekke en ledning gjennom jakken slik at man enkelt kan feste mikrofon der det skulle trengs. Det er nødvendig med flere lommer på jakken når frikjørere er på lengre skiturer i fjellet, derfor er jakken utviklet med en rekke lommer. To på brystet, inkludert Life Pocket+™ som hjelper mobiltelefonen å bevare strømmen når det er kaldt, en større brystlomme og to nedre lommer.

Som et ekstra tilskudd til Elevation Infinity 2.0 jakken, er W Elevation Infinity Shell Jacket utstyrt med de nøyaktig samme funksjonene, men med et eget design spesielt utviklet for kvinner. Med tilbakemeldinger fra profesjonelle kvinnelige skiløpere, inkludert Marte Tveten og Juliette Willmann, har denne jakken bedre passform og design for kvinner, men med de samme funksjonene og den gode ytelsen som Elevation Infinity 2.0 Jacket.

Pris: Elevation Infinity 2.0: Kr 7.499,-

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.