Leder

Alt handler om penger

Bjørn Andreas Esaissen

Ansvarlig redaktør

Det kom en del tilbakemeldinger etter lederartikkelen i forrige utgave av Friluftsliv. Ei dame kontaktet meg og fortalte en historie: For flere år tilbake ville hun, hennes mann og deres to barn lære seg å padle havkajakk. De ville melde seg på padlekurs. De bodde i distriksnorge og det var ingen padleklubber i nærheten. Familien måtte reise 20 mil inn til nærmeste by for å ta kurs. Kurset kostet kr 2.000,- pr. person. Kurset gikk over flere dager, og da måtte de ha hotellovernatting. I tillegg ble de nødt til å melde seg inn som medlemmer i den padleklubben som arrangerte kurset, ellers fikk de ikke lov til å ta kurs. Ikke hadde de noen lokal interesse av å være medlem i den klubben heller.

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.