Utstyr

Vi holder deg oppdatert på nytt turutstyr

Ny Odin-jakke

Tekst og foto: Pressemelding fra Helly Hansen

Helly Hansen introduserer nå en ny Odin Infinity Insulated Jacket med nyskapende teknologi- og designfunksjoner bygget for utendørsprofesjonelle.

Den nye Odin-kolleksjonen er designet for de som liker å pushe grensene. Odin Infinity Insulated Jacket vil være tilgjengelig i både herre- og damemodeller, og ankommer butikker og nettet høsten 2021. Den nye jakken har innovativ teknologi og et design som er utformet for å fungere og prestere under uforutsigbare forhold. I fjor vinter lanserte Helly Hansen Odin Mountain Infinity Shell Jacket, med deres mest innovative og bærekraftige vanntette/pustende teknologi hittil uten kjemiske behandlinger. I høst og kommende vinter tar Helly Hansen det et skritt lenger.

Denne nye jakken er utviklet etter innspill fra redningsmannskaper. Jakken er 20 % lettere, men samtidig varmere. Disse fagfolkene trengte en isolert skalljakke som kunne holde dem varme i uforutsigbare værforhold, samtidig som den også var lett nok for langvarige oppdrag og dager på fjellet. I tillegg til isoleringen har denne jakken flere lommer og en integrert fløyte festet til glidelåsen på brystlommen. Ytterligere funksjoner på jakken inkluderer hette- og mansjett-tilpasning, front med dobbel glidelås, leddete albuer og en Recco®-refleks for ekstra sikkerhet, slik at brukeren kan være søkbar for redningsmannskaper.

Jakken ble anerkjent som en ISPO Award Gold Winner i Outdoor-segmentet, og ble kåret til beste produkt i Insulated Apparel-kategorien for sin innovasjon, kvalitet, funksjonalitet og kreativitet. Produktet mottok også en spesiell Sustainability Achievement, som fremhever jakkens ansvarlige vanntette/pustende LIFA INFINITY PRO™-teknologi. Odin Infinity Insulated Jacket har også blitt kåret til vinner av Outdoor Retailer Innovation Award. Utvalgt blant et rekordhøyt antall deltakere, anerkjenner denne prisen jakkens enestående design, innovasjon og påvirkning på utendørssektoren og opplevelsen. Senest har jakken mottatt en Red Dot Award for produktdesign 2021. Red Dot er et ettertraktet bevis på høy designkvalitet og fremhever jakken som en av de mest innovative produktene – mot rekordmange andre produkter fra hele verden, noe som gjør at seieren er en betydelig global anerkjennelse.

Hvis du vil vite mer om den innovative teknologien eller hvis du vil ha mer informasjon om Helly Hansens eksisterende Odin-kolleksjon, kan du besøke hellyhansen.com

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.