Pensum

Nyttig kunnskap for aktive friluftsfolk

Verdens fineste kyststrekning

Boka koster kr 349,-.

Mer info: www.vigmostadbjorke.no

Kysten fra Bergen til Kirkenes byr på mektige naturinntrykk, kjente steder og bortgjemte perler. Bli med på en guidet tur gjennom 2000 kilometer med fantastiske opplevelser!

Det finnes et uendelig antall gode grunner til å stoppe opp underveis på denne verdensberømte kyststrekningen.

Denne boka gir deg alt du trenger å vite for å få maks ut av norgesferien, enten du reiser alene eller med hele familien.

Opplev kjente og mindre kjente steder: Byer, fiskevær, nasjonalparker, familieopplevelser, endeløse strender, steder fra historien, levende kystsamfunn og spennende museer.

Underveis i boka får vi vite mer om fenomener, hendelser og lokale emner som nordlys, isbreer, midnattssol og mørketid, vær og uvær, lykter og fyr, skipsforlis og bybranner, lofotfisket, tørrfisk, handelssteder og væreiere, krigshistorie, dyre- og planteliv og mye mer.

Forfatter Espen A. Jacobsen (f. 1957) er utdannet marineoffiser med ulike stillinger på sjø og land i Sjøforsvaret. Han har bidratt til flere reisebøker både som forfatter og fotograf. Jacobsen er fra Oslo og bor nå i Bergen.

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.