Fra Friluftsrådene

Ut og lær!

Friluftsrådenes digitale opplegg stedsbasert læring er laget for å registrere skolenes utendørs læringsarenaer. Du kan finne ut mer på våre hjemmesider. Her fra hjemmesidene.

Mer enn 4.000 lærere og barnehageansatte har vært på kurs med friluftsråd i 2020 for å lære om hvordan bruke naturen som klasserom. Friluftsrådene er opptatt av at skolen i større grad skal ta naturen i bruk av læringsarena når nye læreplaner innføres. Mange skoler fikk øynene opp for kvaliteter og muligheter ved uteskole da de blei «tvunget» til uteskole av smittevernhensyn. Og friluftsrådene følger opp med faglig påfyll i form av kurs, lærende nettverk og det digitale opplegget, stedsbasert læring, for å registrere skolenes utendørs læringsarenaer.

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.