Friluft

Turtips til spennende områder

Finn en turvenn til sommeren

Tekst: Hold Norge Rent

Foto:
Anders Bastian Nordberg

Foto: iStockphoto

Anbefalingen fra FHI om å bruke naturen som en sosial arena (med trygg avstand) har virkelig vist seg å være noe samfunnet har tatt til seg. Stadig flere har oppdaget gleden ved å være ute, og dele dette sammen med andre.

Under koronapandemien har Turvenn arrangert flere treff, der medlemmer av netttjenesten møtes ute i det fri for tur og sosialt samvær. Dette har vært svært populært, og har selvsagt blitt gjennomført etter retningslinjer og anbefalinger fra FHI.

Turvenn.no er Norges største møteplass for mennesker som ønsker å treffe andre turglade, enten man søker turvenner, reisefølge eller en turglad kjæreste. Turvenn har omlag 22.000 registrerte medlemmer.

Etter nedstengingen av samfunnet i mars 2020 har Turvenn opplevd en kraftig vekst, både i aktivitet og antall nye medlemmer. Det har aldri blitt sendt flere meldinger mellom medlemmene enn under koronapandemien. Siden pandemien startet har Turvenn fått om lag 9.000 nye medlemmer. Dette er en vekst på hele 70 %.

Som enkelte medlemmer av Turvenn.no sier: «Det er inn å være ute.»

Turvenn finnes både som nettside (www.turvenn.no), iPhone- og Android -apps (gratis nedlastning via App Store og Google Play).

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.