Utstyr

Vi holder deg oppdatert på nytt turutstyr

Utruster «71 grader nord»-deltakerne

POPULÆRE KLÆR: Helly Hansen-klærne som brukes av deltakerne i «71 grader nord» har blitt en salgssuksess etter at serien ble sendt på TVNorge i høst.

Foto: Haakon Lundkvist

Helly Hansen har levert turklær til deltakere og produksjonscrew i de to siste sesongene av «71 grader nord» og siste sesong av «71 grader nord – kjendis». De vil også levere klær til neste sesong av “71 grader nord - kjendis”, som skal vises på TVNorge til våren.

Med lange opptaksdager både til lands, til vanns og i fjellet og i alt fra varme solskinnsdager til kalde netter, må deltakerne være rustet for enhver anledning.

– Våre utviklere og designere har funnet frem til plagg som holder deltakerne tørre og varme under svært krevende forhold. Trikset er å kle seg lag på lag slik at du enkelt kan justere mengden med klær etter aktiviteter og værforhold, sier Lars Bolin i Helly Hansen.

Også friluftsentusiaster utenfor Norges grenser har fått øynene opp for de norskutviklede klærne i Helly Hansens «71 grader nord»-kolleksjon. Skalljakken Odin 9 Worlds 2.0 har blitt kåret til “Gear of the Year” i Outdoor Magazine.

– Når folk kjøper turklær fra Helly Hansen vet de at det er testet i Norge, som har et av verdens tøffeste klima. Det gir oss et solid kvalitetsstempel i utlandet, som vi er veldig stolte av. Våre tekniske skalljakker er spesielt populære. Til våren kommer vil til å lansere modeller med helt nye teknologier, som setter ansvar og bærekraft i fokus, sier Lars Bolin hos Helly Hansen.

– På grunn av korona-pandemien har mange flere enn vanlig benyttet seg av norsk natur i år, og derfor har de behov for å investere i turklær som er perfekt for det norske klimaet. Mange blir inspirert av det de ser på TV.

– Når de ser hvordan våre klær takler de tøffe utfordringene i «71 grader nord», ønsker mange å sikre seg de samme, og det synes vi er veldig gledelig, sier Lars Bolin, Nordic Marketing, i Helly Hansen.

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.