Pensum
Go’biten

Italienske vibber…

Tekst og foto:
Trude Witzell

Italiensk linsesuppe

Denne suppa er smaksgodkjent av Ronja på 9 år.

Fres oppskjært løk, selleri og spekepølse sammen i litt olje i et par minutter. Tilsett deretter knuste tomater, krydder, linser og vann (ønsker du en tynnere suppe tilsetter du bare mere vann). La dette få ett oppkok og la det småkoke i 5-10 minutter.

Toppes med parmesan og evt. pesto om du har med det.

  • 1 løk

  • 2 stenger stangselleri

  • 50 gram sterk salami eller Chorizo (selv om den er spansk)

  • 1 boks med knuste tomater (ca. 400 gram)

  • 1 boks ferdigkokte linser (ca. 380 gram)

  • Ca. 2 dl vann

  • 1 ss tørket blanding av basilikum og timian

  • Litt olje eller smør

  • Parmesan og evt. pesto

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.