Italienske vibber…
Italiensk linsesuppe
Denne suppa er smaksgodkjent av Ronja på 9 år.
Fres oppskjært løk, selleri og spekepølse sammen i litt olje i et par minutter. Tilsett deretter knuste tomater, krydder, linser og vann (ønsker du en tynnere suppe tilsetter du bare mere vann). La dette få ett oppkok og la det småkoke i 5-10 minutter.
Toppes med parmesan og evt. pesto om du har med det.
1 løk
2 stenger stangselleri
50 gram sterk salami eller Chorizo (selv om den er spansk)
1 boks med knuste tomater (ca. 400 gram)
1 boks ferdigkokte linser (ca. 380 gram)
Ca. 2 dl vann
1 ss tørket blanding av basilikum og timian
Litt olje eller smør
Parmesan og evt. pesto
Du må logge inn for å lese videre
Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.