Utstyr

Vi holder deg oppdatert på nytt turutstyr

VIRE – Den vedfyrte primusen

Nyheten VIRE er et smart og enkelt alternativ til primus og stormkjøkken. Med den nye brenneren kan du både holde varmen og koke mat uten bruk av gass, rødsprit eller annet drivstoff.

Utstyrsleverandøren Wee.no lanserer nå VIRE – en bærbar og vedfyrt brenner for camping-, jakt- eller fjellturen. Vedbrenneren – som sammenpakket er på størrelsen med et nettbrett – er bygget i robust stål og lett å ta med seg i sekken. VIRE fyres opp med kvist i den ene enden, og har plass til kanne, kjele eller stekepanne på «pipen» der varmen slipper ut. God gjennomtrekk gjør det enkelt både å fyre opp og regulere varmen i brenneren. VIRE er enkel å holde ren og har lang holdbarhet.

Med VIRE slipper man å bære med seg drivstoff – litt papir eller bark er alt du trenger for å få fyr i kvistene. Det gjør brenneren til det enkleste og mest miljøvennlige alternativet for turen i marka. VIRE leveres med lagringspose.

  • Pris: 1.250,-

  • Vekt: 1,3 kilo

  • Mer info: wee.no

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.