Pensum
Go’biten

Grønnkål wraps

Tekst og foto:
Trude Witzell

Med grønnkål og sopp

Kutt opp purreløk, sjalottløk, sopp og stek dette sammen i noen minutter i en god dæsj med smør. Legg dette til side på en tallerken og ha den oppskjærte grønnkålen i panna. Tilsett litt vann når panna er supervarm, slik at grønnkålen dampes. Når grønnkålen har “falt sammen” tilsettes den stekte løken og sopp, fres dette sammen før du smuldrer over fetaost. Da er det bare å fordele fyllet i to store wraps.

  • 1 liten purreløk

  • 2 sjalottløk

  • 100 gram grønnkål

  • 100 gram sopp, gjerne kantareller

  • 50 gram fetaost

  • Smør

  • 2 ss vann

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.