Friluft
Friluftslivs Fotogalleri

Vandring i høstfarger

Dørålen er kanskje den mest brukte innfallsporten til det sentrale Rondanemassivet. En spektakulær dal som er blant de eldste landskapsformene vi har i Norge. Gravd og tæret ned av vann, vind og vær og istider gjennom 50 millioner år. Dalen er et viktig trekkområde for villrein.

Høstvanding i dette området er byr på spektakulær utsikt og fantastisk fargeprakt

Tekst og foto:
Bjørnar Valstad

FØRSTE SNØFALL: Startpunkt for min lille høstvandring i Rondane nord er fra Grimsdalen i Folldal. Turen starter med praktfull utsikt inn mot Smedene. På toppene ligger allerede høstens første snøfall.

Bjørnar Valstad

Fakta om fotograf og tekstforfatter

  • Født 27.04.1967

  • Gift med Hanne Staff.

  • To barn Fanny (14) og Kaja (10).

  • Friluftsentusiast og amatørfotograf med sansen for fjell og det enkle friluftsliv sommer som vinter. Født og oppvokst på Stjørdal i Trøndelag. Store deler av barndommen tilbrakt i et tomanns fjelltelt sammen med to friluftsglade foreldre, storebror og en hund.

  • Nå bosatt i Nittedal utenfor Oslo og arbeider som avdelingsleder ved elektroavdelingen på Kuben videregående skole i Oslo.

  • Nettside: www.valstadphotography.no

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.