Pensum
Go’biten

Pytt i panne med bønner

Tekst og foto:
Trude Witzell

Med krydrede kikerter

  • 2 porsjoner

  • 1 stor løk

  • 2 paprika

  • 1 boks kikerter (400 gram)

  • 2 ts spisskummen

  • 2 ts malt koriander

  • 1 ts chili

Denne oppskriften passer bra når du er råsulten og maten skulle helst allerede vært ferdig…

I en pose blander du kikerter med krydder, fres opp løk og paprika i litt olje eller smør i stekepanna og tilsett kikertene når løken er stekt.

Ha gjerne litt oppskåret tomat og grønn salat til, så blir det ekstra friskt.

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.