Pensum

Nyttig kunnskap for aktive friluftsfolk

Skrapekartet Norge

Skrapekartet Norge er et aktivitetskart for hele familien. På kartet ser du alle Norges kommuner med et skrapemateriale på overflaten. Skrap bort kommunene du har vært i og sammenlign med venner og familie. Hvor mye av landet har du sett? Med Skrapekartet Norge kan du mimre om turer du har hatt og la deg inspirere til å oppdage nye steder i Norge. Perfekt for norgesferien 2020!

Størrelse: 49x70 cm

Pris: 358,- inkl. frakt

Bestilles på: www.skrapekartet.no

Skrapekartet Fjelltopper i Norge

Kartet inneholder en oversikt over 35 fjelltopper med «skrapelodd»-materiale. Når du har besteget en topp «krysser du den ut» og under kommer konturen av toppen frem. Toppene representerer den rike, norske fjellheimen fra sør til nord. La deg inspirere og søk nye toppturer. Tar du utfordringen? Kartet har et stilrent, nordisk design og passer like godt på stueveggen som på hytta.

Størrelse: 30x40 cm

Pris: 359,- inkl. frakt

Bestilles på: www.fjellkartet.no

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.