Utstyr

Vi holder deg oppdatert på nytt turutstyr

Ny skallserie

Lundhags lanserer den holdbare og tidløse skallserien Lundhags Waterproof. Skalljakken og buksen er utviklet i et nytt trelagsmembran, som sikrer at plaggene er både vanntett og puster godt. LO er et svært lett og smidig skallplagg med høy ytelse, mens LAKA er noe mer robust med høy komfort. Skallet er laget av resirkulert polyester som er fri for fluorkarboner og helt resirkulerbare. I tillegg har materialet en stretchfunksjon, som gir optimal bevegelighet og komfort.

– En vanlig feil er å velge allværsplagg som hevder å takle alle slags vær, men dette blir litt som å velge helårsdekk til bilen – noe som sjeldent er en god idé. Vi tror ikke på dette kompromisset, men velger heller plaggene etter været. Når det regner, velg en membran, eller gå for et materiale som puster bedre. LO er lett og tar lite plass. Denne kan du alltid ha i ryggsekken, sier Lundhags designer, Karin Kinander.

– Holdbarhet er en del av vårt DNA og vår filosofi er at produktene våre skal ha lang livstid, med lav påvirkning på miljøet. For å lykkes med dette har alle plaggene våre et tidløst design som trumfer over trender. Alle plaggene er blitt til i robuste, holdbare og resirkulerbare materialer, sier Sara Wiksten, produksjons- og holdbarhetsansvarlig ved Lundhags.

LO SHELLS – Jacket & pant

En veldig lett og smidig trelagsjakke og bukse med stretchfunksjon for de som ønsker effektiv beskyttelse for regnet. Takket være sin lette vekt og volum tar plaggene minimal plass i ryggsekken. Pris: 2.500,-.

LAKA SHELLS – Jacket & pant

Vanntett trelagsjakke og bukse med høy ytelse som gjør den perfekt i hverdagen. Laka er et skallplagg som på lik linje som LO fungerer til alle typer aktivitet. Pris: 3.000,-.

Mer in lundhags.com

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.