Pensum
Fra friluftsrådene

Friluftsskolene har åpnet for påmelding!

Nå i sommer kan mange barn få en morsom smakebit av friluftsliv i ferien sin. Friluftskolene er et populært tilbud som mange deltar på hvert år. Målet med Friluftsskolene er å gi barn mulighet til å oppleve hvor morsomt og sosialt det er å være ute i naturen på fritiden. Alle som deltar får en grunnleggende innføring i friluftsliv. Friluftsskolene arrangeres på dagtid over tre til fem dager i barnas nærmiljø. Den Norske Turistforening (DNT) og Friluftsrådenes Landsforbund (FL) har hatt som mål å skape et tilgjengelig friluftstilbud for barn i feriene, noe som har slått an. Målet er å senke terskelen, slik at flere barn blir introdusert for friluftslivet. Deltakeravgiften er lav og bidrar til at flest mulig barn har mulighet til å være med.

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.