Pensum

Informasjon fra Friluftsrådene

Passion for ocean pilotfestival i stavanger

av
Kersti Kesper
, Ryfylke friluftsråd

FOTO : Helge Brekke

Passion for Ocean-festivalen er folkets hyllest til havet og havets talerør til forlket. I tillegg til festivl i Oslo, Bergen og Trondheim, blir det i år pilotfestival i Stavanger den 8. august på Tou.

Sammen kommer biologer, dykkere, surfere, kitere, padlere, fiskere, miljøpirater, strandryddere, forskere, kokker og innovatører står vi klare med aktiviteter, kunnskap, musikk, havprat og en hau med andre havaktiviteter.

Ryfylke Friluftsråd sammen med en rekke hjelpere står bak festivalen i Stavanger, og håper å samle alle haventusiaster og andre nysgjerrige til å være med å feire det marine livet.

Disse festivalene er et stort bidrag til å øke bevissthet og lære om livet under vann, få kjennskap og innføring i friluftsaktiviteter i/på og ved havet og mye mer.

Friluftsliv på lang og i vann står begge sentralt i Ryfylke. Ved å skape lokalt engasjement og vise til de lokale mulighetene man har innen friluftsaktiviteter, vl bidra til at flere kommer seg ut for å oppleve den fantastiske naturen vi har rett foran nesene våre.

Gå inn på https://www.passionforoceanfestivalen.no/ for mer informasjon.

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.