Pensum

Ble inspirert av telltur – fikk et annet liv!

Tekst og foto:
Friluftsrådet i Lindesnesregionen

En Tellturpost Skodefjell som viser hvordan Telltur kan se ut. Dette er friluftsrådenes nasjonale turpostkonkurranse og tellturene finner du også tilgjengelige i appen Norgeskart Friluftsliv.

For 2,5 år siden var Christina Frøysland sengeliggende i 18-20 timer i døgnet. Nå går hun tur seks-sju dager i uka. Forandringen kom når hun flyttet til det blide Sørland.

For 2,5 år siden var Christina Frøysland sengeliggende i 18-20 timer i døgnet. Nå har hun fått tilbake livet sitt med å lytte til kroppen og glede seg ut i naturen. Telltur har vært en strålende motivasjon for henne. Opp av sengen og hun har i 2019 over 1000 kilometer enten ved å gå, sykle eller svømme.

FAKTA TELLTUR

Det finnes mange fine turer man kan gå i hele Norge og Christina ble inspirert av telltur.no. Der kan du lese om turer, se kart og turforslag men også registrere turene dine og få poeng. Telltur er friluftsrådenes nasjonale turpostkonkurranse. Tellturer finnes også tilgjengelige i appen Norgeskart Friluftsliv. Friluftsrådet for Lindesnesregionen har også hatt TellTopp-turer i samarbeid med lag og foreninger som mange andre av landets friluftsråd. Her har de også fått laget et klippekort med beskrivelser av 10 turer.

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.