Friluft
TURPROSJEKT 2020:

Vestland fylke

Tekst og foto:
Svein Blålid

Før jeg dro til Vestland fylke håpet jeg på å få oppleve litt skikkelig vestlandsvær. «Full storm med Stad» er et kjent begrep når Meterologisk Institutt melder været. Jeg fikk virkelig ønsket mitt oppfylt!

Majestetiske fjell over Måløy.

Det var nemlig mye vær i Vestland i februar, hvor jeg tilbrakte min første måned på turen rundt i Norge. Til tross for at det regnet og blåste kraftig stort sett hver eneste dag, fikk jeg sett en god del at dette flotte fylket. Værforholdene på fjellene gjorde at jeg stort sett oppholdt meg ved kysten.

Her kommer været innover fra havet og Stad.

Svein Blålid

Svein Blålid (63) har førtidspensjonert seg for å drive med friluftsliv på heltid. Han er nå i gang med sitt TURPROSJEKT 2020, der han skal være på tur i en måned i hvert av Norges 11 fylker.

Følg gjerne turbloggen til Svein på: WWW.BLAAS.BLOG

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.