Friluft

Høst i Rondane nasjonalpark

Tekst og foto: Bjørnar Valstad

Magisk lys, spektakulære farger og dramatisk natur. Det er det som trekker meg hit til foten av Norges eldste nasjonalpark. Selv etter nærmere 30 år har jeg ikke fått nok av dette flotte landskapet. Hvert eneste år tar jeg turen med kamera for å nyte naturen og å oppleve det fantastiske lyset.

Dørålen. Jeg blir aldri lei av å oppsøke dette stedet. Det er ikke uten grunn at fjellvandrere og fotografer valfarter Dørålen på høsten. En høstvandring i dette fargerike landskapet under snødekte tinder gir fantastiske opplevelser både med og uten kamera.

Bjørnar Valstad

Fakta om fotograf og tekstforfatter

  • Født 27.04.1967

  • Gift med Hanne Staff.

  • To barn Fanny (12) og Kaja (8).

  • Friluftsentusiast og amatørfotograf med sansen for fjell og det enkle friluftsliv sommer som vinter. Født og oppvokst på Stjørdal i Trøndelag. Store deler av barndommen tilbrakt i et tomanns fjelltelt sammen med to friluftsglade foreldre, storebror og en hund.

  • Nå bosatt i Nittedal utenfor Oslo og arbeider som avdelingsleder ved elektroavdelingen på Kuben videregående skole i Oslo.

  • Nettside: www.valstadphotography.no

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.