Friluftsliv

Frilufts-nytt

Camp Villaks i Namsen

I slutten av august åpnet ordfører Per Olav Tyldum arrangementet Camp Villaks i Namsen. Grunneier Anne Ovidie Hagerup ga ut Grande Gaard-karameller og roste Sportsfiskelandslinjen for et godt samarbeid, som gir gode guider/roere i Namsen. De gir god service, er vennlige, hyggelige og ikke minst veldig flinke. De som var på Camp villaks hadde gode instruktører. De ga alt. De fikk instruksjon både på fluekasting, land- og båtfiske. Førstehjelpskurs med Overhalla Røde Kors. 20 deltagere og 20 elever som lærte bort fisking. Alle overnattet i lavvo og nøt fisking og friluftsliv ved elvebredden.

Camp Villaks ble arrangert av Namsenvassdraget Elveielag, Sportsfiskelandslinja v/ Grong Vg skole, Norske Lakseelver og Grande Gaard.

Foto: Emil Auren

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.